Stravování, Maurícius

47 hotelů | ubytování od 11434,04 Kč
Místní kuchyně je velmi pestrá, ovlivněna několika kulturami, zejména tou indickou, protože je většina obyvatelstva indického původu. Očekávejte tedy velmi kořeněné a ostré pokrmy s chilli a častou přílohou je rýže.

Hotelová kuchyně je přizpůsobena nárokům a přáním hosty a nabízí pokrmy inspirované evropskou kuchyní a místní speciality. Milovníci mořských plodů a ryb si určitě přijdou na své. Nadchne vás i bohatá nabídka čerstvého tropického ovoce a džusů.

Radostný úsměv na tváři domácím určitě vykouzlíte, když ochutnáte některý z jejich tradičních pokrmů, ke kterým patří rougaille (středomořské jídlo s rajčaty), sounouk (solená suchá ryba), guláš z chobotnice, dušená ryba. K oblíbeným nápojem patří alooda (svařený sirup z agaru, mléka a s příchutí jako vanilka nebo mandle), tradiční občerstvení je Dholl puri (národní jídlo - pšeničné lívance plněné žlutým hráškem s curry a rajčatovou omáčkou), gateaux piment (chili sousta) a jiné.
Akční nabídka
nahoru
OK
Načítáva se článek...
PAGE_IS_OK